Alteta Sa Regala Principesa Maria purtand borangicAlteta Sa Regala Principesa Maria a purtat in calatoria cu Trenul Regal de 1 decembrie 2014 un minunat palton de borangic semnat Margulescu Maria Alina.
Borangicul este tesut de mainile iscusite ale Cristinei Niculescu.

Ii multumim Altetei Sale Regale.
Suntem onorati!Designer vestimentar: Margulescu Maria Alina
Artizan: Cristina Niculescu - Tesaturi Populare
Proiect Borangic - FUNDATIA ARCHAEUS"Cu ocazia Zilei Marii Uniri, în memoria Regelui Ferdinand I Întregitorul și a Reginei Maria, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu parcurg un drum simbolic, pe parcursul întregii zile, cu Trenul Regal. Sunt prezente Altețele Lor Regale Principesa Maria și Principele Nicolae. Invitați în Trenul Regal sunt ASIR Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, fiica Principesei Ileana a României, împreună cu soțul ei. 

Anul acesta, Familia Regală se oprește în municipiile Ploiești, Buzău, Râmnicu-Sărat și Focșani, într-o călătorie simbolică de la Sinaia la București.
Familia Regală invită locuitorii acestor orașe să vină la gară, pentru a aduce împreună un omagiu Întemeietorilor României Mari. Acesta este sensul Zilei de 1 Decembrie.
Trenul Regal a fost comandat de Regele Ferdinand I în anul 1926, în Italia. Trenul a fost livrat României după moartea lui Ferdinand cel Loial, în iunie 1928."

 Sursa: www.romaniaregala.ro


Share:

0 comments