Designerul Alina Maria Mărgulescu a primit Premiul Artistic oferit de firma de Avocatură Stoica & Asociaţii   Designerul Alina Maria Mărgulescu a primit Premiul Artistic  oferit de firma de Avocatură Stoica & Asociaţii 

 

Designerul Alina Maria Margulescu (foto dreapta) a fost premiat de catre Firma de Avocatura Stoica & Asociatii cu ocazia evenimentului de aniversare a 19 ani de la inaugurare, care a avut loc intr-o locatie de prestigiu in Bucuresti.

''Multumesc firmei de avocatura si familiei Stoica pentru acest gest si eveniment.Ii multumesc calduros Andreei Micu pentru permanenta si extrem de motivanta sustinere si deschidere catre arta. Multumesc deasemenea si doamnei profesoare Unda Popp si familiei Ioana si Alexandru Beldiman pentru discreta si onoranta apreciere'' a declarat Alina Margulescu.
Alina Maria Margulescu este absolventa de UNARTE Bucuresti, a studiat la Academia de Arte Brera din Milano, a expus lucrari in galerii renumite din Milano si Pavia.
In 2014 a realizat prima colectie pentru proiectul Borangic care a fost prezentata la Feeric Fashion Days Sibiu, Palatul Stirbey in Bucuresti, Bienala de Arhitectura Cluj si Casa Artelor.

 
 

 

 

Share:

0 comments