CONCURS Mooza Pop Up store Baneasa Shopping CityA INCEPUT VOTAREA!

http://www.baneasashoppingcity.ro/mooza/
Daca va doriti timp de o luna produsele ,,Borangic'' (ii si marame traditionale, design vestimentar contemporan, parfum, accesorii, vin, obiecte creative) in magazinul Baneasa Shopping City, fiti alaturi de noi si votati pana pe 1 august proiectul Borangic pe site-ul: 
www.baneasashoppingcity.ro/mooza/


Pe site-ul Baneasa Mooza, orice like in dreptul Borangic inseamna un vot!:)

Ne dorim sa fim prezenti la Mooza fiindca orice produs ,,Borangic'' cumparat, alimenteaza contul necesar demararii lucrarilor la santierul noii tesatorii din Stoenesti, in primavara lui 2015. Aceasta prezenta comerciala ne ajuta sa capatam si credibilitate economica in raport cu actualii si viitorii sponsori ai proiectului.

Evident, ne bucuram si multumim celor care distribuie aceasta invitatie la vot...,,partidul'' de data aceasta chiar are de a face cu valorile Romaniei: Cristina Niculescu (producator traditional de borangic), sustinuta prin voluntariat de Fundatia Archaeus.

Speram sa va placa, sa conteze, si sa ne vedem la propriu, la Mooza Pop-up Store Baneasa si va multumim anticipat!

Proiectul ,,Borangic” inițiat de Fundația Archaeus este o echipa multidisciplinara (fashion, film, arhitectura, parfum, fotografie, enologie) ce promoveaza meșteșugul tradițional al Cristinei..


Share:

0 comments